رقابت 475 دانش آموز خراسان جنوبی در دوازدهمین لیگ علمی بین المللی پایا
475 دختر و پسر خراسان جنوبی در مرحله مقدماتی دوازدهمین دوره مسابقات لیگ علمی بین المللی پیشگامان ایران(پایا) همزمان با تمامی شهرستان های کشور رقابت خود را آغاز کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان گفت: در این دوره از مسابقات که صبح امروز آغاز شده است 475 نفر دانش آموز دختر و پسر در قالب 95 تیم از تمامی شهرستانهای استان حضور دارند. عقیلی پور افزود: شرکت کنندگان در این دوره دانش آموزان پایه های ششم، هفتم، هشتم و نهم رشته علوم پایه، دانش آموزان پایه دهم رشته های علوم ریاضی، تجربی و انسانی، دانش آموزان پایه یازدهم در رشته های پژوهشی و علوم کامپیوتر هستند. وی با بیان اینکه این مسابقات در سه مرحله مقدماتی (شهرستانها) نیمه نهایی (استانی) و نهایی (بین المللی) برگزار می شود، افزود: دو مرحله دیگر این مسابقات 12 اردیبهشت 98 و دهه سوم مرداد 98 برگزار خواهد شد. مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان این مسابقات را بزرگترین مسابقه گروهی در جهان اسلام عنوان کرد و گفت: لیگ علمی بین المللی پایا با هدف تقویت دانش آموزان در تبدیل علم به عمل و تغییر نگرش دانش آموزان از صرف دانش محض به دانش علمی و میان رشته ای هر سال برگزار می شود.
در یازدهمین دوره مسابقات بین الملی پایا دانش آموزانی از کشورهای سنگال، انگلیس، بوسنی، افغانستان، تانزانیا، عراق، لبنان، هندوستان و بحرین حضور داشته اند.